Dill – Diven: 9:00-20:30 Sab 9:00-14:00
93 555 04 03

SERVEIS

 

DERMOFARMÀCIA. Assessorament personalitzat.

  • Estudi de la pell. Analitzem diferents paràmetres: hidratació, arrugues, taques, acne… per tal de poder recomanar el tractament més adequat a la pell.
  • Estudi del cabell. Resolem qualsevol dubte sobre la salut del cabell.

 

SPD. Preparació de blísters setmanals amb la medicació per dia i per hora

L’SPD és un servei de dosificació personalitzat que permet als usuaris accedir a la medicació que necessiten diàriament, per presa/menjar, i classificada en envasos dissenyats per evitar confusions i facilitar al màxim el compliment del tractament.

 

PARÀMETRES SANGUINIS. Es determinin en pocs minuts.

  • Perfil lipídic. Colesterol (total, LDL i HDL) i Triglicèrids.
  • Hemoglobina glicosilada. Es determina la glucosa en sang de les darreres 6-8 setmanes.

 

PRESSIÓ ARTERIAL.

Oferim un control especialitzat i professional de la pressió arterial del pacient. Un nou monitor digital permet detectar la presència de fibril·lació auricular, bradicàrdia, taquicàrdia i ritme sinusal normal, per tal de poder prevenir les malalties cardiovasculars.

 

CROSSES, CAMINADORS, CADIRES DE RODES…

  • Venda. Finançada i no finançada.
  • Lloguer. Aquesta modalitat de lloguer va adreçada a persones que requereixin aquests productes de manera temporal. La disponibilitat és immediata.

 

PERFORACIÓ LÒBUL ORELLA.

Disposem de diferents models d’acer quirúrgic i de titani (per a les pells al·lèrgiques).

 

CONJUNTS PERSONALITZATS

  • Farmacioles segons ús, destinació… Aconsellem sobre el contingut de les farmacioles de viatge, tenint en compte la destinació, l’edat, l’estat de salut dels viatgers, el mitjà de transport, i la durada del viatge.
  • Lots de regal. Oferim lots de regal adaptats a les diverses necessitats i amb productes de les millors marques. També es poden confeccionar segons peticions concretes.
  • Canastretes per a nadons. Disposem de canastretes per donar la benvinguda als nadons amb els millors productes, per a la higiene, la cura de la pell i el benestar general.

 

RECOLLIDA RÀPIDA D’ENCÀRRECS.

Encàrrecs amb recollida sense cues.

 

TARGETA CLIENT.

La nostra targeta permet gaudir de descomptes i promocions.

 

APP CLIENT.

La nostra nova APP permet consultar la disponibilitat dels nostres productes, reservar-los i passar-los a recollir, amb descomptes i promocions.